Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، دکتر عباس شیراوژن در رابطه‌ با افزایش روند ابتلا به کرونا در کشور طی دو هفته اخیر، گفت: در چند روز اخیر تعداد فوتی‌ها دو رقمی شده و نگرانی‌ها را افزایش داده است. در این شرایط افراد علامت‌دار و مراجعین سرپایی افزایش‌یافته و بیش از ۶۰ درصد بر شمار بستری‌ها افزوده شده است.

وی افزود: ظاهرا وارد موج هفتم بیماری شده‌ایم و به نظر می‌رسد مهم‌ترین کار، استفاده از ماسک و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی در نقاط شلوغ باید از ماسک استفاده کرد و تزریق واکسن نیز باید صورت گیرد و اگر بیش از ۶ ماه از تزریق قبلی گذشته باشد، حتماً باید یک نوبت یادآور تزریق شود؛ چراکه بعد از شش ماه سطح ایمنی بدن کاهش‌یافته و احتمال بیماری شدید را فزونی می‌بخشد.

او تاکید کرد: نگرانی در تأمین واکسن نداریم و ده‌ها میلیون واکسن ذخیره شده است. مردم صرفا برای سلامت خود باید مراجعه کنند و هیچ مسئله مالی در میان نیست.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، یادآور شد: حدودا ۹ میلیون نفر باید برای تزریق واکسن یادآور مراجعه کنند و به نظر می‌رسد مردم شرایط را درک کرده‌اند و آمار مراجعین نسبت به ماه‌های گذشته افزایش‌ یافته است.

وی که در یک برنامه رادیویی صحبت می‌کرد، در خصوص تمهیدات اتخاذ شده برای پیاده‌روی اربعین حسینی نیز اظهار کرد: هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده و گفتگوهای اولیه اتفاق افتاده است ولی تزریق واکسن یادآور از ملاک‌های سفر است. همچنین تست‌هایی در زمان بازگشت از عراق گرفته می‌شود و تمهیداتی برای افراد علامت‌دار در نظر گرفته می‌شود.

او در خاتمه تأکید کرد: زوار اربعین حتماً باید نوبت یادآور واکسن را تزریق کنند و تا آن زمان (یک ماه آینده) سطح ایمنی خوبی در بدن افراد ایجاد خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۴۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود

سخنگوی سازمان جهانی بهداشت هشدار داد حمله زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به شهر رفح واقع در جنوب غزه منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، «مارگارت هریس»، سخنگوی سازمان جهانی بهداشت امروز جمعه گفت: هرگونه حمله به رفح مانع از عملیات امدادرسانی خواهد شد.

وی از تهدیدات رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح ابراز نگرانی کرد و گفت این حمله منجر به یک فاجعه انسانی خواهد شد.

هریس به شبکه خبری الجزیره گفت: هرگونه حمله به رفح منجر به افزایش نرخ مبتلا به بیماری خواهد شد. آب آلوده غزه باعث افزایش شیوع بیماری‌ها در بین مردم می‌شود.

وی افزود افزایش دما، وضعیت سلامتی افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن را بدتر می‌کند.

پیش از این هم سخنگوی دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل هشدار داد هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح می‌تواند باعث کشتار غیرنظامیان شود و جان صدها هزار نفر از ساکنان نوار غزه را به خطر بیندازد.

پیشتر وزارت بهداشت غزه تعداد شهدای جنگ غزه را ۳۴ هزار و ۶۲۲ نفر و تعداد مجروحان به ۷۷ هزار و ۸۶۷ تن اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • چاپ هفت و نیم میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • اظهارات جدید سخنگوی ستاد انتخابات کشور درباره مرحله دوم انتخابات مجلس/ چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد