Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی مرکز سلامت محیط وزارت بهداشت گفت: تمام افرادی که شش ماه از تزریق نوبت قبلی واکسنشان گذشته است، باید دز یاد آور را تلقیح کنند.

 

محسن فرهادی گفت: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا از ۱۵ مرداد طرح مدیریت هوشمند بر اساس دز یاد آور تغییر می کند و ارائه خدمات اجتماعی بر اساس دز یاد آور انجام می شود. طرح مدیریت هوشمند مقابله با بیماری کرونا چند ماه قبل در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی بر اساس مصوبه آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به منظور عدم گسترش بیماری و چرخش ویروس کرونا در کشور، مقرر شده است که مردم دز یاد آور را تزریق کنند

او گفت: تمام افرادی که شش ماه از تزریق نوبت قبلی واکسنشان گذشته است، باید دز یاد آور را دریافت کنند.

او افزود: با توجه به افزایش میزان ابتلا به بیماری کرونا و بیشتر شدن تعداد بستری و مرگ و میر ناشی از واریانت زیرگروه امیکرون، تمام دستگاه ها و نهاد های مختلف برای جلوگیری از سهمگین شدن وضعیت بیماری اقدامات لازم را باید انجام دهند.

به گفته وی افرادی که مبتلا به بیماری کرونا شده اند، بین چهار تا شش هفته بعد از بهبود علائم می توانند اقدام به تزریق دز یاد آور کنند و مقررات قبلی در این خصوص پا برجا است.

او گفت: رعایت بهداشت فردی و زدن ماسک، همچنین تهویه مناسب در مکان های بسته و رعایت فاصله گذاری اجتماعی به همراه تکمیل واکسیناسیون از جمله راه های پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا و گسترش این عارضه هستند.

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: مدیریت هوشمند کرونا ، کرونا در ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدیریت هوشمند کرونا کرونا در ایران بیماری کرونا بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۳۷۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان وبلوچستان، گروهی از پزشکان خیر و متخصص دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و چابهاربا حضور در شهر قصرقند به مدت سه روز خدمات پزشکی و داروی رایگان به بیماران این شهر ارائه کردند.
سرپرست این گروه خیری گفت این پزشکان در بخش‌های زنان و زایمان مامایی چشم پزشکی ارتوپدی و آزمایشگاهی به ارائه خدمات می‌پردازند.
خانم بیژن فرافزود:علاوه بر ویزیت رایگان بیماران یکصد میلیون تومان دارو و خمیر دندان و مسواک بصورت رایگان توسط خیران برای بیماران و مراجعه کنندگان قصرقندی تهیه شده است.
وی گفت مردم قصرقند از حضور این پزشکان خیر استقبال خوبی داشته اند و بیش از دو هزار نفر از بیماران این شهر در مدت سه روز بصورت رایگان ویزیت شدند.
گفتنی است شهرستان فاقد بیمارستان و پزشک متخصص می‌باشد.

دیگر خبرها

  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • ارائه خدمات امدادی به ۴۱۵ حادثه دیده در چهارمحال و بختیاری
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی در قصر قند
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود